Produkty

ENSTO: svorky Clampo Pro 1000V >> Tisk

Svorky Ensto Clampo Pro 1000 V
- spolehlivost a ochrana v extrémních teplotách

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nová řada 1000 V svorek je vhodná pro aplikace, kde se používá vyšší napájecí napětí, např. u pohonů, železničních systémů, lodí a kontrolu kotlů. Jsou vhodné i pro DC aplikace, což je ideální volbou pro fotovoltanické připojení.

 

Bezpečné spojení mezi Al / Cu

Kompaktně velké univerzální svorky Ensto 1000 V jsou vhodné pro bezpečné spojení mezi hliníkovými a měděnými vodiči různých průřezů. Svorky mohou být použity s hliníkovými i měděnými vodiči, což usnadňuje život konstruktérům a projektantům v OEM průmyslu a strojírenství.

 

Vyšší provozní teplota

Vzhledem k tomu, že 1000 V svorky mohou být použity při vysokých teplotách až do +90°C, jsou ideální pro použití v různě náročných průmyslových oblastech, jako jsou rozvody elektrické energie, strojírenství, stavby lodí,  průmyslové závody atd.

 

Certifikovaná a UL uznávaných

1000 V svorky Ensto přinášejí klid na duši. Jsou certifikovány podle nejnovějších norem, které splňují podmínky pro označení CE, a jsou také UL certifikované. To znamená, že stejné svorky mohou být použity v řadě aplikací a není zapotřebí dalších zkušebních protokolů. Možný je také export do USA.

 

Vaše výhody Ensto Clampo Pro 1000 V svorek:

- Jmenovité napětí až 1000 V AC / DC
- Vyšší teplotní rozsah
- Šetří peníze na údržbu a výměnu
- Testovány na zkratsvorek- třída A
- Bezpečné spojení mezi Al / Cu
- Certifikovány podle nejnovějších standardů a norem
- UL-certifikované