ENSTO: Konektory EnstoNet >> Tisk

 

Instalační systém EnstoNet je navržen tak, aby přeměnil komerční elektrifikaci budov. Prefabrikované kabelové sestavy a komponenty systému poskytují řešení elektrifikace snadným zapojením, přizpůsobitelným jakémukoli projektu od velkých kancelářských budov a nákupních center po menší místa. Poskytuje několik časových a peněžních úspor, nejen během fáze výstavby, ale i během celého životního cyklu budovy.

 

Instalace EnstoNet


 

Pro kancelářské a obchodní budovy

 

Elektrické distribuční systémy EnstoNet s rychlou instalací byly vyvinuty v úzké spolupráci s našimi zákazníky.

Řada prefabrikovaných komponentů a zařízení s různými funkcemi se neustále rozšiřuje ve váš prospěch. Nabízíme bezpečné a snadno použitelné řešení pro distribuci napájení v různých napětích nebo režimech. Naše flexibilní a modifikovatelná řešení zajišťují snadnou adaptaci na měnící se plány a plány stavebnictví.

 

Výhody konektorů EnstoNet


 

Umožňují snadné připojení a spojení. Komponenty EnstoNet vyžadují pouze zlomek času tradiční instalace na místě.

Méně práce na místě.

Dobrá modifikovatelnost.

Rychlá instalace.

 

 

 

Méně práce na místě

Instalační systém EnstoNet je založen na prefabrikovaných součástech. Standardní předmontované vodiče jsou zapojeny ze skupinové rozvodné skříně s montážními spojkami až k místům použití. Svítidla a související ovládací prvky jsou zapojeny jako jednotlivé skupiny a skupiny zásuvek a ostatní zařízení jako samostatné dodávky. EnstoNet pro vás znamená méně práce na místě. Základním prvkem instalačního systému je spojka, kde jsou desítky různých typů konektorů a spojek pro různé potřeby distribuce. Připojená zařízení, například svítidla, jsou instalována od výrobce s požadovanou spojkou umožňující rychlou a snadnou instalaci na místě.

 

Dobrá modifikovatelnost

Instalační systém EnstoNet poskytuje nejjednodušší, nákladově nejúčinnější a nejrychlejší způsob uspořádání, rozšíření nebo opětovné instalace stávající sítě. Vzhledem k tomu, že nevytváří žádný odpad, který by vyžadoval likvidaci za dodatečné náklady, bylo dosaženo environmentálně šetrné politiky životního cyklu.

 

Rychlá instalace

Díky příšným harmonogramům a změnám plánů vám instalace na základě pokročilých prefabrikací nabízí výhodu bezproblémové adaptace na změny, což umožňuje snadné připojení.

 

 

Odkazy na související katalogy:

https://www.ensto.com/globalassets/brochures/enstonet/english/designers_guide_netti-2.pdf

https://www.ensto.com/globalassets/brochures/enstonet/english/enstonet-prefabricated-installation-systems.pdf